Curățenie industrială

SC 22 AMD Ideea Prest SRL este o divizie specializata in curatenie industriala alcatuita din personal specializat, cu inalta pregatire experienta dobandita in curatenie industriala prin cunoasterea produselor si utilajelor folosite in acest subdomeniu.
Dezvoltarea noastra depinde foarte mult de multimirea clientilor.
Din pacate deteriorarea unei pardoseli, din granit, marmura si piatra naturala, de exemplu, se poate vedea abia dupa ce aceasta s-a produs, pentru a evita aceste accidente este necesara intretinere periodica si cu un personal specializat, daca deteriorarea sa produs reparatul si aducerea pardoseli din piatra naturala la stadiul initial costa mai mult decat intretinerea.

Intodeauna avem rezerve in a ne apuca de modificat, reparat, renovat in locuinta, birourii spatii de depozitare datorita murdariei lasata de constructorii si a timpului petrecut pentru a face curatenie, acum avem Solutia noi iti predam inapoi spatiu gata de locuit folosit fara alte lucrari de curatenie .

Suntem intodeauna la inaltimea dorintelor dumneavoastra, iar ca program de lucru, suntem disponibili 24/24 pentru curatenie.